Polityka prywatności

„POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY WWW.CERRAD.PL”

Właścicielem witryny oraz administratorem danych osobowych przez nią zbieranych jest CERRAD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, z/s w Starachowicach, ul. Radomska 49B 27-200 Starachowice.

1. Pliki cookie.

Niniejsza witryna stosuje tzw. cookies, tj. dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe zapisywane przez serwery na komputerze użytkownika, mogą być wykorzystywane przez witrynę w trakcie jej działania. Są one wykorzystywane do zapewnienia działania niektórych elementów witryny, w tym w szczególności: formularzy, mapy dojazdu, wyszukiwarki oraz w celach statystycznych.

Przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy mogą – wedle swojego uznania - dokonać zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Mogą one zostać zmienione np. poprzez wyłączenie możliwości ich zapisu dla wszystkich lub niektórych witryn internetowych lub wyświetleń zapytań o zgodę. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach zmiany ustawień plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Wyłączenie możliwości zapisu plików cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z niektórych elementów strony.

2. Dane osobowe.

Dane osobowe przekazywane przez użytkowników zbierane są za ich zgodą oraz przetwarzane w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych, w tym w szczególności w zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Zbiory zgromadzonych danych osobowych użytkowników podlegają właściwej ochronie, zgodnie z ww. przepisami. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Urzędu, zgodnie z polityką ochrony danych osobowych Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

Dane są przetwarzane w zgodzie z celem w jakim zostały przekazane oraz w ramach marketingu bezpośredniego własnych produktów lub usług.

Każdy kto przekazał swoje dane za pośrednictwem niniejszej witryny uprawniony jest do wglądu w ich treść oraz żądania ich poprawienia lub usunięcia. Realizacja tych uprawnień następuje poprzez kontakt z przedstawicielem administratora – za pośrednictwem podstrony „Kontakt”

facebook Google plus youtube